• Lakseolie til hund

  Det er blevet tiden til at kigge på lakseolie til hunde, vi har gennemgået næsten alle typer indenfor kosttilskud til hunde og nu er tiden kommet til måske det bedste på listen.

  Lakseolie til hund har eksisteret i utallige år og mange hundeejere giver deres hunde dette kosttilskud hver eneste dag, det er dem som har de lykkeligste hunde, det er fakta!

  Lakseolie har så mange gode egenskaber, vi vil kort liste dem her:

  • Forebygger gigt, afhjælper også dette ved allerede ramte hunde
  • Flottere og sundere pels, pelsen kan direkte ses sundere efter kort tid
  • Sundere hud, mindre eksem eller påvirkning fra planter rammer hunden
  • Stærkere knogler, hunden vil holde en del år ekstra pga. dette
  • Bedre immunforsvar, undgå sygdomme blot ved at give lakseolie
  • Bedre svømme egenskaber da laksens svømme færdigheder er gode

  Hvorfor er der ikke lakseolie til hund i hundemad

  Se det er nemlig et super godt spørgsmål, men der er naturligvis et lige så godt svar på dette, lakseolie mister nemlig sin effekt over ganske kort tid hvis det udsættes for luft, så det er ikke muligt at putte i hundemaden fra fabrikkens side, da den gode virkningen vil forsvinde efter posen er åbnet, og står hundepillerne fremme i f.eks. en time, så er hele den gode effekt forsvundet fra dette.

  Lakseolie til hund kommer i flakser, med en tud som er luft tæt, det kan holde i flere år hvis det står i denne flaske, men når du har doseret lakseolien og hældt den ud over din hunds mad, så skal du forsøge at sikre dig at hunden spiser dette indenfor højst en time, ellers forsvinder de gode egenskaber, maden bliver ikke dårlig eller gør at den giver negative effekter, den forsvinder simpelthen bare ud i luften, så husk dette når du begynder at give din hund lakseolie, den skal helst spise det indenfor ganske kort tid.

  Lakseolie til hund

  Hvor finder jeg lakseolie til hund

  Hvis du har flere hunde eller en stor hund, så er der mange penge at spare ved at købe stort ind over internettet, du kan let få 5 liter som vil holde i op til et år for få hundrede kroner, men er forbruget lille, hvis du f.eks. har en meget lille hund, så er det sikkert ikke besværet værd, så kan man lige så godt købe det i Maxi Zoo eller en anden lokal dyrehandel.

  Lakseolie til hund er godt for hunden, det er bare fakta, så kom i gang med dette så hurtigt som muligt, følg altid instruktionerne på flasken, men det er meget let at dosere og det holder meget længe i flasken, så det er relativt lige til at give sin hund dette kosttilskud.


  votre commentaire


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique